top of page

ΝΑΥΠΛΙΟ

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

230€

4
μέρες

1η μέρα 

Αναχώρηση από την πόλη της Αριδαίας νωρίς το πρωί και μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο παραθαλλάσιο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και προαιρετική βόλτα στο χωριό ή τη πόλη του Ναυπλίου.

2η μέρα

Αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική εκδρομή μας στα δύο πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού. Για όποιον δεν επιθυμεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ημέρα στην πανέμορφη παραλία του Τολό! Πρώτος μας σταθμός Ύδρα, το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση και την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική. 

 Επόμενος σταθμός άλλη μια σημαντική ναυτική δύναμη κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821, οι Σπέτσες.  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, αν θέλετε, τον γύρο του όμορφου νησιού με μια άμαξα. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. 

3η μέρα 

Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση στην πανέμορφη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση. Πρώτη μας επίσκεψη ειναι το Παλαμήδι, το επιβλητικό φρούριο που υψώνεται 216 μέτρα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου. . Στη συνέχεια μετάβαση στο Ναύπλιο που θα επισκεφθούμε την Πλατεία Συντάγματος, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ναό του Αγίου Γεωργίου που εισήλθε, μόλις αποβιβάστηκε στο Ναύπλιο, ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδος, Όθωνας, αλλα και την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Προτείνουμε προαιρετικά μια βολτα με το τουριστικό τρενάκι που λειτουργεί στο Ναύπλιο και που είναι πρωτότυπο μέσο για την ξενάγηση των επισκεπτών αλλά και ένας ευχάριστος τρόπος διασκέδασης μικρών και μεγάλων.  Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στη πόλη του Ναυπλίου και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. 

4η μέρα 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την Επίδαυρο, τον σημαντικότερο αρχαίο τόπο λατρείας του θεού Ασκληπιού. Ξακουστή σε όλη την τότε Ελλάδα την εκανε το Ασκληπιείο της, ενα απο τα σπουδαιότερα θεραπευτήρια της αρχαιότητας. Θα επισκεφθούμε το Αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Αναχώρηση για τη πόλη της Αριδαίας.

Τιμή συμμετοχής 230€

Συμμετοχής με και με  ΟΓΑ 

Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας 

Διανυκτερεύσεις σε 3 ξενοδοχείο 2* με πρωινό μπουφέ .

Περιηγήσεις ξεναγήσεις του προγράμματος. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.  

27/10-1/11

 
bottom of page