Βελιγράδι

1/1
7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

230€

4
μέρες

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (625 χλμ.) 
Αναχώρηση νωρίς το πρωί 06:00 από τα γραφεία μας για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 
2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΜΝΗΜΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΤΟ 
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στις 09:00 τοπική ώρα στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατέια Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη που σημάδεψε την ιστορία της χώρας, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. 

Το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα για να θαυμάσετε το ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό τοπίο που αγκαλιάζει το Βελιγράδι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση. 
3η ημέρα: ΝΟΒΙΣΑΝΤ (80+80 χλμ) 
Πρόγευμα και αναχωρούμε στις 09:00 για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή του Βελιγραδίου Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες (τσιγγάνικα βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars, clubs).Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (625 χλμ.) 
Πρόγευμα και αναχώρηση στις 09:00 για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ. 

 

Περιλαμβάνονται: 

  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4**** με πρωινό μπουφέ 

  • Περιηγήσεις του προγράμματος

  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας 

  • Τοπικό ξεναγό

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης


Δεν περιλαμβάνονται: 
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

23-26/12