top of page

​Κέρκυρα

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

200€

4
μέρες

1η ΜΕΡΑ Αναχώρηση από Αριδαία στις 07.00 το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή, φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση σε φέρυ – μπόουτ με προορισμό την Κέρκυρα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα  θα μεταφερθούμε στη πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Μπορούμε να επισκεφτούμε την πλατεία της Κέρκυρας Σπανιάδα και τον ναό του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

 2η ΜΕΡΑ   Πρόγευμα. Σήμερα με την ξεναγό μας θα επισκεφθούμε το Κανόνι με θέα τα δύο γραφικά νησάκια το Ποντικονήσι και το άλλο με την μονή των Βλαχερνών που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Αμέσως μετά θα ξεναγηθούμε στη πόλη της Κέρκυρας και θα θαυμάσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, παίρνοντας τις πιο χρήσιμες πληροφορίες από τη τοπική μας ξεναγό.  Αναχώρηση για μία από τις διασημότερες περιοχές της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα, ελεύθερος χρόνος για φαγητό, βαρκάδα στις σπηλιές ή μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση 


 

3η ΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς.

Ταξιδέψτε από την Κέρκυρα στα πανέμορφα νησιά Παξών και Αντιπάξων, διάσημα για το κρασί και τις μαγευτικές παραλίες τους. Ταξιδέψτε στις ιστορικές σπηλιές και θαυμάστε το όμορφο τοπίο.

Σε αυτήν την ολοήμερη κρουαζιέρα θα κάνετε μια στάση στο νησί των Αντιπάξων, το οποίο έχει μια από τις ομορφότερες παραλίες στη Μεσόγειο. Απολαύστε την ομορφιά των κρυστάλλινων γαλάζιων νερων με τη χρυσαφένια άμμο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας στο Γάιο, την πρωτεύουσα των Παξών και να εξερευνήστε τη γραφική πόλη. Επισκεφθείτε τα μικρά παραδοσιακά καταστήματα αναμνηστικών, επιλέξτε ένα εστιατόριο ή μια ταβέρνα για το μεσημεριανό σας γεύμα ή δροσιστείτε με ένα παγωτό.

 

4η ΜΕΡΑ  Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το λιμάνι. Απόπλους στις 10:00 για Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για Μέτσοβο, στάση για φαγητό.  Άφιξη στη πόλη μας το απόγευμα. 

 

Τιμή συμμετοχής 200 €

Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας 

Διανυκτερεύσεις σε 3*** ξενοδοχείο ** με πρωινό μπουφέ .

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα.

Περιηγήσεις ξεναγήσεις του προγράμματος. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

26-29/5

 
bottom of page