Λευκάδα

1/1

ΛΕΥΚΑΔΑ 4 ημέρες 18-22/08/2021

1η Ημέρα Τετάρτη : Αριδαία –Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αριδαία  στις 08:00 με προορισμό την Πρέβεζα. Μέσω Εγνατίας Οδού Βέροιας-Γρεβενών( στάση για καφέ ) Συνεχίζουμε για Πρέβεζα (στάση για φαγητό ). Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.                                                                      

 

  

2η Ημέρα Πέμπτη :Λευκάδα

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης  ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ( ΟΛΕΣ 1670-1700 ) Στο προαύλιο  βρίσκεται ο τάφος του ποιητή  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ. Το μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας είναι το Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης 3 χλμ ΝΔ της πόλης και γιορτάζει του Αγίου Πνεύματος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα Παρασκευή :Σκορπιός-Μαδούρι-σπηλιά Παπανικολή-Φισκάρδο-Ιθάκη

 Μετά το πρωινό αναχώρηση με το λεωφορείο για το Νυδρί.  Επιβίβαση στο πλοίο για μια ημερήσια εκδρομή (προαιρετική) στα γύρω νησάκια με επίσκεψη στο Σκορπιό(ιδιωτικό νησί Αριστοτέλη Ωνάση),  στο Μαδούρι και στην σπηλιά του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολή. Εν συνεχεία άφιξη στην Ιθάκη, το νησί του βασιλιά Οδυσσέα, γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για  Φισκάρδο Κεφαλονιάς το νοτιότερο και γραφικότερο μέρος του νησιού. Επιστροφή στη Λευκάδα. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα Σάββατο : Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη . Ημερήσια εκδρομή για μπάνιο (10:00 – 17:00 ) στην ανατολική ακτή της Λευκάδας και κατά μήκος του παραθαλάσσιου οικισμού της Νικιάνας. Υπάρχουν ορισμένες μικρές ή και μεγαλύτερες παραλίες. Καθαρές και φροντισμένες αποτελούν πόλο έλξης τουριστών και καθιστούν την ευρύτερη περιοχή της Νικιάνας έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού της Λευκάδας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση. 

 

                               

 5η Ημέρα Κυριακή :Λευκάδα  -Πάργα -Αριδαία

 Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 10:00 για Πάργα. Επισκεφθείτε  το κάστρο που είναι προσβάσιμο από τα στενά δρομάκια και σκαλοπατάκια που οδηγούν σε αυτό από το λιμάνι. Εντός του λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και ένα καφέ-αναψυκτήριο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μπάνιο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 16:00 για Αριδαία με ενδιάμεση στάση  για καφέ. Άφιξη στην πόλη μας  το βράδυ με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας .

 

Τιμή συμμετοχής 280 € 

                                 

Περιλαμβάνει:

Τη μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

Τις διανυκτερεύσεις τρεις (4) στο ξενοδοχείο 4**** IONION STAR στη πόλη της Λευκάδας  με πρωινό μπουφέ.

Περιηγήσεις  όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνει :Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€280

5
μέρες

18-22/8