top of page

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

245€

4
μέρες

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. για - ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο καράβι για ΖΑΚΥΝΘΟ. 'Άφιξη στην πόλη και μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.


2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 09:00 από το ξενοδοχείο για την παραλία ΛΑΓΑΝΑ.Ο Λαγανάς  βρίσκεται 9 χμ της πόλης της Ζακύνθου όπου αποτελεί το δημοφιλέστερο και πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του νησιού. Το χωριό πήρε το όνομά του από τις λαγίνες που κατασκεύαζαν εκεί (πήλινα δοχεία που χρησιμοποιούσαν για νερό). Το χωριό είναι παραθαλάσσιο και καταλήγει στην μεγαλύτερη παραλία του νησιού ( τοποθεσία όπου γεννά η θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta τα αυγά της) .Συνεχίζουμε την ξενάγηση με τη επίσκεψη στην ιστορική εκκλησία της Αγίας Μαύρας (1650 ).Επίσκεψη στο μοναστήρι της Αναφωνήτριας όπου μόνασε ο πολιούχος Άγιος Διονυσίου. Επίσκεψη στο Ναυάγιο (παγκόσμια γνωστή παραλία )  όπως αποκαλείται, της Ζακύνθου, είναι ένα ναυάγιο πλοίου που ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη ακτή της Ζακύνθου, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού. Το ναυάγιο συνέβη το 1980, όταν το πλοίο "Παναγιώτης" , το οποίο ανήκε σε έναν Κεφαλλονίτη υπήρχε η πληροφορία για πολλά χρόνια πως, μετέφερε παράνομα τσιγάρα, από την Τουρκία σε διεθνή ύδατα, όπου θα τα πουλούσε σε προσυμφωνημένο σημείο.. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος  για ξεκούραση. Διανυκτέρευση. 


3η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 9:30.Επίσκεψη προσκύνημα στην εκκλησία και το σκήνωμα του Αγίου Διονυσίου. Ακολουθεί επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Συνεχίζουμε για  το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα, όπου και θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες με πανοραμική θέα τη Ζάκυνθο. Προαιρετική επίσκεψη για όσους επιθυμούν στο Μεταβυζαντινό μουσείο και στο μουσείο Σολομού και Κάλβου. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση. 

      

4η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό με τις αποσκευές μας για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Αναχώρηση για Αριδαία με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή .  
 

Τιμή συμμετοχής  245 € 

 

Περιλαμβάνεται:

Εκδρομές - περιηγήσεις του προγράμματος με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διανυκτερεύσεις 3 ξενοδοχείο 4**** με πρωινό

Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ -ΚΥΛΛΗΝΗ.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

Δεν περιλαμβάνεται :Ότι αναφέρεται προαιρετικό ή προτεινόμενο.    

11-14/5

 
bottom of page